vakantievideo

Zomerreizen 2024

Waar gaan we in 2024 naar toe?
Nog vóór de zomerreizen 2023 van start zijn gegaan wordt er door een aantal enthousiaste leden van de club alweer nagedacht over de reizen van volgend jaar.
Er wordt nagedacht naar welke landen we gaan, ook een combinatie van meer landen is vooralsnog niet uitgesloten.

Afbeelding12

Waar wil jij naar toe in 2024?
Jij loopt misschien al een tijdje met het idee rond om nog eens met de caravan of camper naar een bepaald land te gaan. Laat het ons weten, misschien zijn er nog wel meer leden die dat land graag willen bezoeken.
Op het formulier VRAGEN OF OPMERKINGEN  kun je je wensen kenbaar maken, de Recreatiecommissie kan daar misschien iets mee doen. Zij kijken of het een uitvoerbaar plan is en nemen dan zeker nog contact met je op.

boedapest-hongarije-01
images (3)

Wie organiseert zo’n reis?
Om de zomerreizen voor de leden aantrekkelijk te houden worden de reizen door leden zelf georganiseerd. Zij kunnen daarbij rekenen op de ondersteuning van de Recreatiecommissie die er al vele jaren ervaring mee heeft.
Vind jij het ook leuk om je opgedane ervaringen van mooie reizen te delen met andere leden, schroom niet en neem contact op met de Recreatiecommissie voor een eerste overleg. Op het formulier VRAGEN OF OPMERKINGEN  kun je je wensen kenbaar maken, de Recreatiecommissie neemt dan zeker nog contact met je op. 

vakantie-300x225
caravan-1685240__340

Wanneer zijn de reizen 2024 bekend?
Al vroeg gaan leden aan de slag met de voorbereidingen van een reis, zelfs al voor- of tijdens de zomervakantie. In het clubblad van december staan de reizen voor het komende jaar vermeld met het programma en de deelnemerskosten. Na het ontvangen van het clubblad editie december kunnen de leden zich voor een reis aanmelden door het invullen van het bijgevoegde aanmeldings-formulier. Ook via deze website kunnen leden zich aanmelden voor een reis, zie ZOMERREIZEN.