Dinsdag 9 juni 2020
In overleg met de organisatoren heeft het bestuur besloten om het Najaarsevenement en de Jubileumviering in de week van 5 tot 12 september 2020 niet door te laten gaan.
De 1½ m. maatregelen maken het groepsgebeuren zoals we dat gewend zijn onmogelijk en zolang er geen vaccin tegen het coronavirus is gevonden blijft het groepsgebeuren een risico. We hopen dat we volgend jaar alsnog kunnen gaan genieten van de georganiseerde Evenementen en Reizen.
————————————–
Dinsdag 24 maart 2020
Vandaag heeft het bestuur na overleg met de organisatoren besloten dat de Zomerreizen 2020 naar Frankrijk, Denemarken en Spanje niet doorgaan.
Door het heersende coronavirus zijn in ons land en ook in tal van andere landen maatregelen voor onze gezondheid genomen die het reizen onmogelijk maken. Er wordt overwogen om volgende jaar dezelfde reis naar Frankijk, Denemarken en naar Spanje te gaan maken.
De leden zullen vroegtijdig geïnformeerd worden.
—————————————
Zondag 15 maart 2020
Vandaag heeft het bestuur van de Boemerangclub na rijp beraad besloten dat het Voorjaarsevenement in Bovenkarspel niet door gaat. 
Het Rijksinstituut voor de gezondheid en de overheid heeft over het coronavirus aan organisatoren van bijeenkomsten of samenkomsten een dringend beroep gedaan om te handelen in de lijn van sociale terughoudendheid en het gezond verstand te gebruiken.  Het bestuur van de Boemerangclub neemt in deze ook zijn verantwoordelijkheid en heeft voor de leden, die allen tot de kwetsbare groep behoren, deze maatregel genomen.
Uiterlijk woensdag 15 april a.s. zal het bestuur na overleg met de organisatoren een besluit nemen of één of meerdere Zomerreizen wel- of niet op de geplande data door zullen gaan.