Voorjaarsevenement 2021

Afgelasting evenementen door Corona-maatregelen

De coronamaatregelen vragen veel van ieders uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Hoe langer de crisis duurt, hoe zwaarder het voor iedereen wordt. De Britse variant zorgt ervoor dat het aantal besmettingen per dag minder daalt dan een paar weken geleden, of zelfs toeneemt. Een derde golf lijkt onvermijdelijk. De maatregelen welke noodzakelijk zijn om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen zijn o.a. het aantal contactmomenten te beperken en groepsvorming tegen te gaan.
Het bestuur heeft daarom besloten het Voorjaarsevenement, dat we zouden houden van 16 t/m 23 april 2021, niet door te laten gaan. Het is geen gemakkelijk besluit geweest maar wel onvermijdelijk. Hiermee neemt het bestuur zijn verantwoordelijkheid tijdens deze crisis.
Als consequentie hiervan gaat de op 17 april geplande Algemene Ledenvergadering ook niet door. Het bestuur komt zo snel mogelijk met een voorstel hoe we hiermee omgaan.

We hopen op jullie begrip en zien iedereen graag na deze moeilijke periode weer gezond terug op een Zomerreis of het Najaarsevenement met de uitgestelde Jubileumviering.
Veel sterkte allemaal! Laten we uitkijken naar de komende zomer waar we mogelijk wel kunnen genieten en laten we vooral goed voor elkaar zorgen!

Namens het bestuur
Johan Schrijver
voorzitter